yagizinannesiiiiiiiiii Cok sıkı diyet yapıyorum 2 ay olacak gürültülü kaka ve mukus devam ediyor normal mi
ARYAmm11 yagizinannesiiiiiiiiii gürültülü kaka nasıl oluyor acaba benim kızımda çok sesli yapıyor daha 1 ay 16 günlük yapana kadar baya zorluk çekiyor birde kabuz olmadığı halde
Selveraytkn yagizinannesiiiiiiiiii bende bu sebepten alerjiden suphelenmistim kanda ve deride alerjiye bakıldı ve hiç birseye alerjisi cikmadi sonra kızım 4 aylıkken memeyi bıraktı eve emzirme danışmanı çağırdım dedim gürültülü kaka yapıyordu şimdi yapmıyor dedim sütün tazyikli geliyorsa oda gürültülü kaka yapmasına neden olur demişti memeyi bıraktık mamaya başladık gürültülü kaka bitti
japonicamother yagizinannesiiiiiiiiii canım benim kızımında mukusluydu doktor anne sütü alan bebeğin kakası mukuslu olabilir normal dedi gürültülü konusuna gelince laktoz intoleransı olabilir demişti ve benimde sütüm tazyikli geliyordu bi damla kullandık mesela ama hala kakasını yaparken gürültülü yapar yani diyetini yapıyorsan ona fazla takılma bence bende alerji diye diye kendimi kurup duruyordum doktorum kaka da kan görmediğimiz sürece alerjik diyemeyiz dedi şu an 4 ay 15 günlük kakası bazen mukuslu bazen değil ama hep gürültülü yapar
yagizinannesiiiiiiiiii Mihrimahveannesi tahlil yaptırdım sıkı da diyet yapıyorum ama neden böyle bilmiyorum
yagizinannesiiiiiiiiii Haffuse süt ürünleri. Patates domates kuruyemiş Mısır unu çıktı tahlilde. Kırmızı eti de kestim
Haffuse yagizinannesiiiiiiiiii biz mde dogdugundan beri var …40 li zamanlarinda basladik Kizim 4 ay 25 gunluk hala devam ediyor… Kan yoksa, ek gidaya gevince toparliyor… alerji doktoru bize gecen hafta ek gidaya basla dedi…
Adelyaneva Baharat acı seyler onlarida gozden gcrın bzde gazıyla kakasnı bır halen yapar üstlk mukus halen devam edıo onmli olan kakada kan olmaması
yagizinannesiiiiiiiiii Haffuse yanı alerjik bebeklerde diyete rağmen gürültülü kaka olabiliyor öyle mi
Haffuse FerideDeniz senin yediklerinle basliyorsun, 3 gun kuraliyla… senin yasakki besinler cocuguna da yasak… Neyle baslamak istedigin artik sana kalmis, once meyvelerle degil de sebzeyle baslamak bence daha iyi… Ben kabakla baslarim diye dusunuyordum…
Haffuse yagizinannesiiiiiiiiii evet evet… gurlutu ve mukus olabikiyor… Erken ek gidaya geciriyor doktor… Hem kakasi tiparlasin diye, hem de erken tanisinca alerjisini de yeniyor diye…🤗
Deniz_kvk @“ARYAmm11”#p21206624makat darligi olabilir mutlaka makat muayenesi yaptirin. Bi tanidigimin coxugu kakasini yapmasina ragmen hep gaz sancisi vardi zorlanarak yapiyordu meger makat darmis. Tedavi ve muayenesi cok kolay