Semaelisa27 Kızım 6 ay 4 günlük ve yaklaşık 10 gündür ishali var günde 5 6 defa yapıyor . Acaba ishal başladıktan ne kadar süre sonra dişler patlar
Oznur_0708 Semaelisa27 canım dişten olsn ishal 3 günden fazla sürmez sana kim dedi ishalinden sonra diş çıkar diye 10 gün çok uzun bir süre ishal bebekler için tehlikeli bişey dikkat et ve bebeğini hemen doktora götür
Klymeneninatlasi Semaelisa27 10 gün ishal çok fazla. Bebiş sıvı kaybı yaşabilir. Benim oğlan çok sık kaka yapmıştı 2 gün ama ishal gibi değildi. Doktorunuza bir daha danışın isterseniz
uykularharamolduuu Semaelisa27 bizim de ishalımiz var 15-20 gündür. Yaptırmadıgım tahlil kalmadı herşeyi temiz çıkıyor. Doktor dişten dedi başka birşey yok gitmediğim doktor kalmadı. Sıvı kaybı yok çok şükğr. Ama su ver besle dedi doktor. Bekliyorum umarım çıkacak diş. Maflor damla işe yaramıştı bıraktım tekrar devam etti.
Asyaayaz1 Benim kızımda ishal olur diş patlamadan önce ama ishali 2 gün sürer . 3 4 gün içindede dişi patlamış olur .10 gün çok fazla doktora sordunuzmu çünkü sıvı kaybı Yaşar bebeğiniz.
Semaelisa27 Asyaayaz1 doktor sürekli su içir mama ver dedi. Distendir başka bir belirti yok her hangi bir hastalık için dedi ve test felan yapmadı.rota aşıları da var
Semaelisa27 Minkpndam günde 5 6 defa yapıyor . Ek gıda surecindeyiz ve ishali dursun diye muz şeftali pirinç çorbası yapıyorum ona rağmen aynı devam ediyor