Mirayalptekin Çocuklarımız için yazalım teyzem bunu dedi halam bunu yaptı şunu sattım bunu aldım uygulaması değil evet yorum yapmak zorunda değilim görmemezlikten gelebilirim ama yani resmen gözüme battı bir değili iki değil üç değil 18372828282 kişi bunu yapan.
Alptugba Mirayalptekin Yavv Allah askina birakin artik insanlarin actigi konulardan şikayetçi olmayi ...
Kuzunun_Annesi Mirayalptekin Cocuklarla alakali konular surekli ayni oluyo. Olan bi soruyu onlarca kez aciyolar mesela o yuzden bence annelerin gun odasindaki dedikodular arada bi degisiklik oluyo. Ama atak sorularini artik gormek istemiyorum gina geldi
Deletedmom136 El satış ve annelerin gün odası etiketleri var ama kast ettiğiniz bunlar dışında konular mı? Ben açıkçası pek dert etmiyorum her telden konu açılıyor zaten gebelik sonrası bir platform burası adında kids var ama o kadar yani :) belki başka abartılı konuları kast ediyorsunuzdur ben denk gelmedim ama siz de boşverin 😄
Mirayalptekin Deletedmom136 biri kalkmış yazmış içimi boşaltıcam başlamış anlatmaya 2. El sanırım çocuklarımızın eşyaları İÇİN millet ev arıyo yaaaa🤣
Mirayalptekin deletedmom4842sizce yazdığım normal bi rakam mı ? Mecazi olarak dedim sadece fikrimi söyledim ben
giz Mirayalptekin yanlis kisiye cevap verdiniz.bence uygulamayi kullanmayi daha tam kavrayamamissiniz bi daha deneyin.
Deletedmom280 giz BesteArya hyr arkadas sikayetci olmus bu durumdan ama oda cocukla alakasız bir konu acmıs bu ne celişki ya rabbbb🙆♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ozge_AyazEfee BesteArya hem de ne işim var Bi bilsen 😖 ayın 20 sine kadar yemeyip içmeyip onunla uğraşmam lazım amaaaa 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
BesteArya Deletedmom280 Cocukla alakasiz konu acanlara kızmak icin cocukla alakasız post açan cocukla alakali bir ana