Dilaraevin Hanimlar merhabalar 2 aylik bebisim var kayisi gaz yapar mi acaba yersem yoksa yersem daha rahat mi çıkarır gazini bilemedim
Denizanasi92 Dilaraevin bence deneme yanılma yap canım göze alacaksan. Her türlü gaz oluyor diyenler de haklı olabilir ama ben baharat yiyince çok rahatsız oluyordu mesela göze alamadım
Pol34 Dilaraevin 1 tanenin çok etkileyeceğini sanmıyorum ama 4-5 tane yerseniz gaz yapabilir bende yapmıştı kompostosundan
2minnosannesi0 Ben herseyi bu kadar takmama kafasindayim gaz olursa her türlü oluyo ben o kadar cok dikkat eden biriydim ki sonra bosverdim abartmadikca hicbiseyden bisey olmaz bence
Dilaraevin 2minnosannesi0 bende oyle dusunuyordum ama bazi anlar ansizin çığlık çığlığa hep düşünüp dururum ne yedim ki ben acaba diye
Dilaraevin Denizanasi92 ya bir iki tane yedim bir baktim kakasini yapmis bende yiyeyim bari cocuk rahatlasin rahat yapa bilsin dedim sonra baktım agridan kıvranıyor ve ağlıyor sastim kaldim o kadar pisman oldum sonra yemekten
Dilaraevin Pol34 cok yedim ben bizim bahce var topladik dun cok guzeller tadları dayanamadim yedim ama sonra pismanda oldum