Carolina Humakusum hay Allah razı olsun sizden de.. Geçen gün biri dedi bana yaş dutla yap diye. Dut zamanı geçiyo diye pazardan zorla buldum da bi tabak 2 ye böldüm 2 gün yaptım ama faydası olmadı ellerim yine şişlik içindeydi. Şimdi ilaç kullanıyorum tıpta profesörden randevu aldım bi bakalım ilaç bitince doktordan sonra geçmezse eğer kuru dut denicem
Humakusum Carolina amiin cümlemizden inşallah. Ben hiç yaş dut duymamıştım direk kuruyla yaptım sanırım bu ecz öneren arkadaşlarda yapma ilaç için söylüyor art de houle markasıydı bnm eczacının yaptığı doğal karışımlar. Doktorlar sadece kortizonlu krem verip yolluyor anlık geçiyor bnm kızdada öyle oldu kalıcı şifayı o karışımlarda bulduk çok şükür. sizinde şifanın nereden geleceği belli olmaz herşeyi araştırın mutlaka
Sulebaydir Carolina ankara Çankaya da ben orada yaşamıyorum ama interntten araştırdım barış eczanesi birde çamasir suyuna falan temas etme sıvı sabun falan kullanma en önemlisi iyice kontrol et belki lateks alerjisi olabilir şişme varsa eldiven kullaniormusunz? Bulaşık eldiveni
Dertlianaaa173533 Alyaamom gerçekten mi Yıllardır ne kremler ne kurler kullandım hiçbiri fayda etmedi heleki doğumdan sonra daha da azdı tüm vücudum doldu. dediğiniz eczane nerede hangi şehir de Kullandığınız nasıl birsey di ilaç mı kur fln mi
Carolina Dertlianaaa173533 aaa benim hamilelikten önce doluydu vücudum egzamalarla. Doğumdan sonra her yerim geçti ellerim kaldı sadece. Doğum mucizesiymiş. Hücreler yenilediği için egzama da geçmiş. Bi ellerimde kaldı işte. O da dün nazardan olduğunu öğrendim. Temre bu dedi kadın. Kantaron yağına okuyup bana vercek sürücem sonra geçicek dedi. Bakalım merakla bekliyorum.
Alyaamom Dertlianaaa173533 evet ilaçlar bende de pek fayda etmedi yüzümde bile çıkmıştı.İstanbul’da.Bir çok şehirden gelen hastası var adamın bakıp ona göre ilaç hazırlıyor.Bacaklarımda çoktu özellikle geçti gitti bi daha da çıkmadı
Carolina Sulebaydir evet kullanıyorum onun da en kalitelisini aldım scote brite. Lateks alerjim var evet yıllar önce prit testi yaptırmıştım onda çıkmıştı.
Sulebaydir Carolina madem lateks alerjiniz var neden kullaniorsunuz plastigin içeriğini bilmeden sanırım sıkıntıyı bulduk eldivenden olabilir
Carolina Sulebaydir eldivendense deterjana direk değemiyorum naylon poşet eldiven taksam onda da terliyor ellerim ve yine kaşıntı oluyor e ne kullanıcam ben? İşlerimi nasıl yapıcam
Carolina nur_eayni_h kuru dut değil ama yaş dutla yaptım birinin tavsiyesi üzerine. Faydası olmadı. Şu an sadece kantaron yağı ve vazelin sürüyorum mümkün olduğunca elimi suya sokmuyorum ısıya maruz bırakmıyorum baya aşama kaydettim. O kalın yaratık eli görüntüsü yok artık normal deriye dönmeye başladı