Alihaninannesi aptamilden hippe gecen varmi kizlar bebegim biraz secici similaci ve bebelaci begenmemisti. bu mama tat olarak benziyor mu acaba simdiden tesekurler
Sumbul1 Alihaninannesi Biz bir kutu aptamil kullandıktan sonra hipp e geçtik hiç sorun çıkarmadı bebeğim
AliyeAsel Alihaninannesi ben geçtim canım her konuda rahatladım tadıda aptamile göre çok güzel kabızlık ve gaz sorunumuz gitti arada tadına bakıyorum mamanın ☺️
Cutebaby Alihaninannesi bende hıpp alacagım bu kutu bitsin sma kullanıyordum aslında memnunum ama bi hıpp de denemek istiyorum
NazlininAnnesi Alihaninannesi biz aptamil den sonra hipp e geçtik. Çok memnunuz. Hiç ayırt etmedi ve gaz sancısı yaşamadık hiç
ArasAtlas Alihaninannesi bizde aptamilden sonra hipp e geçtik gayet memnunuz kilo alımı bu ay belli olucak
shdemir ArasAtlas Kilo alımıda gayet iyi kızlar biz 2 aydır kullanıyoruz hipp benim oğlum 4 bucuk aylıkken 8 kiloydu. Suan 5 aylik olduk kilo aldikmi bilmiyorum ama boyuda 70 cm di
gmzdltbn Merhabalar, Benim oğlumda 4,5 aylık ve iştahlı bir bebek, doğduğundan bu yana hem anne sütü hem mama alıyor. Doğduğunda ilk olarak aptamil kullandık ve oğlumu hem kabız hemde gaz yaptı. Ayrıca tadı şekerli olduğu için bir süre sonra meme reddi yaptığını duymuştum. 15 günlükken hippe geçtik ve hala kullanılıyoruz. Tadı kötü olmasına rağmen oğlum severek içiyor.