Kder01 Kızlar geceleri farkında olmadan uykumda dişlerimi sıkıyorum hissettiğim anda bıraktığımda çenemde bi hafiflik hissediyorum bu nedir bi hastalık mi yaşayan bilgisi olan var mi
Toprakmelissa Kder01 bende de oluyordu şimdi çenemden kıt kıt ses geliyo bi çene cerrahisine görünün bence
NoMental Kder01 burksizm bir hastalık ve tedavisi var tabi uykuda hareket bozukluğu ile oluyo devam ederse baş ağrısı hasarlı dişler olabiliyor
NariNariKiminYari Kder01 ben geceyi de bırak sabah bile istemsizce sıkmaya başlamıştım diş plağı kullandım diş doktoruna görünmen lazım canım
Gizemefend stresten oluyormuş genelde . Dişçi kontrol etti çok ileri düzeyde olmadığından sadece kas gevşetici verdi. Bir dişçiye gidip baktırmanı öneririm, önemli bir durum. İleri düzeyde ise kalıp yapıyorlar ya da botox yapılıyor.
Toprakmelissa Kder01 hiç takip etmedim neyden olduğunu ama gece bende sıkıyorum arka dişleri farketmeden
Gizemefend Kder01 evet dişçimiz kendine bile yapmış hatta. oradaki kasları dolduruyor böylece sıkmıyorsun herhangi bir yan etkisi vs yok bildiğim kadarıyla sen yine de araştır tabiki
Kder01 Gizemefend araştırdım ciddi duruyor bi arkadaşımda da olmuş istem dışı yapılıyor elinde olmadan sıkıyorsun dişlerini dedi doktora kesin gitmeliyim