Ahsenn Bebeğim hep kucak istiyor sanıyordum ama iki üç gündür ıkınmalar başladı gazdan şüphelendim. Bu akşam ağladı epey acile götürdük. Doktor direk makatı çatlamış desi, makat dar genişletmek lazım desi. Sütüm yetmiyor günde iki üç sefer mama veriyordum doktor demişti. Ondan olur desi çok üzüldüm. Makat genişletmek istedi oraya hortum gibi birşey sokup izin vermedim. Başka bir doktora daha götürmeyi düşündüm. Başına böyle birşey gelen varmı?
GulMira Ahsenn makatına doğal zeytinyağı sürünce yumuşatır ,hem doğal zararı olmaz .bebeğim kaka yapmada zorlanınca kulak çubuğuna zeytinyağı sürüp makatına hafifçe masaj yapıyordum hemen yapıyordu kakasını,gazını çıkarıyordu.
Cutebaby Ahsenn makat çatlağı çok kötü bi durum kesinlikle kabız olmayacak zor yaptığı için ağlıyor acı verir bebeğe bizde çatlak vardı madecassol krem sürüyorduk serçe parmakla ama öyle açma felan yapılmadı bence götürün doktora birde evde zeytinyağı sürün ya da kantaron yağı sürün geçmiş olsun inşallah geçer
Ecocan Ahsenn iyi yapmissin bi doktorla kalma bencede Allah sifa versin gerek kalmaz oyle biseye insaaallah
Ahsenn Alihaninannesi çok sağol canım.. kakası katıymış mamadan olabilir desi ama günde en fazla 3 kez mama verdim mecbur sütüm yetmeyince aç kalmış doktor demişti
Ahsenn Cutebaby aslında günde 6/7 kez kaka yapıyordu hiç aklıma gelmezdi yada bana katı gelmedi kakası. O hortumu sokması yada genişlemesi beni ürpertti. Napcam bilmiyorum
Ecocan Ahsenn ay kıyamam ya Allah yardimciniz olsun kolay atlatin insaallah yabi doktorla kalmaman iyi olmus ama belki gerek kalmaz o dediginize
Hilal37 Ahsenn makatın çatladığını nasıl anlayabiliri çok belli oluyormu dışardan . Benim bebeğim bazen cok ıkınıyo ondada olbilirmi acaba
Ahsenn Hilal37 muayenede belli oldu canım. Bebeğim birden gaz gibi ağlardı,kucak istiyor sanırdık gaz dediler ama meğer buymuş sebebi
Emy Kıyamam yaa canım benim canı yanıyordu çatlaktan tabi kakasını yaparken allahım şifa versin bir an önce