aylizinannesiii Kızlar iki yaşından sonra bebişini kreşe oyun grubuna veren var mı nasıl oluyor kaç saatlik duruyorlar orada
iremceren aylizinannesiii oyun grupları ebeveynli veya ebeveynsz ortalama 2 sa oluyo daha uzun varsa bilmiorm Kreşte de yaş itibariyle olan gruplar ya haftada 3 gün yarım gün, ya da hergn tam gün, kuruma kurumun oluşturduğu sınıflara talebe göre değişyiro
Umut20 aylizinannesiii ben bi yerle telefonda görüşmüştüm çalışacağımı söyledim sabah 7bucuktan akşam 7ye kadar istediğiniz saatte bırakıp alabilirsiniz önce yarim saat sonra 1saat sonra beraber yeme içme derken beraber geçirilen süre cocugun da durumunu göz önünde bulundurularak artıyormuş 2ay alışma süresi olur o süreçte belli olur sevip sevmicegi alısacağı dediler bana
Umut20 aylizinannesiii oyun grubu da bizim.burda 1 saat yarim saat duyusal etkinlik motor gelişime yönelik şeyler filan yarim saatte spor koşma zıplama tırmanma top atma yerleştirme
aylizinannesiii Umut20 benim kızımın uyku eğitimi yok emzikke ayakta sallamayla uyuyor öğlen nasıl uyku yapacaklar kreşlerde 😥😥
Umut20 aylizinannesiii bizde memeyle ama zamanla.illaki alışacaklar zaten uyku aralığı çok geniş bir zaman dilimi 12 3 arası illaki yorulup enerjileri bitecek uyumazlarsa ne yapıyorlar onu sormadım bakın aklımda bulunsun öğrenirsem yazarın size de 🌸