Ayaz2016Alya2022 Oglum 5 aylik 5 gündür pozitif Cok öksürüyor ne yapmam lazim emziriyorum önce atesi düsmüyordu Ates gecti burun akintisi ve öksürük basladi atlatan bebek anneleri yazarsa sevinirim
Hakcjrks Ayaz2016Alya2022 valla kızım ağır atlattı bilmiyorduk covid olduğunu 2 gece hastanede yattı testten sonra çıkardı doktor yani emiyorsa sürekli emzirin bi ilaö bisey vermiyorlar çünkü
Oldugugibibiri Ayaz2016Alya2022 benim bebeğim de 4 aylıkken geçirdi. Dirençli ateş vardı sürekli düşüp çıkıyordu. Halsizliği, öksürüğü vs vardı. İlaç bile vermemişlerdi hem ufak diye hem de ilacı yok diye. Atlattı şükür zor geçiyor tabi
-Twinmama- Ayaz2016Alya2022 çok geçmiş olsun benim ikizlerim daha 1 aylıktı korona olduk çok zorlandılaf çokta zayıfladı ve emziremedim o süreçte sağıp attım sütümde değişiklik oldu sürekli kustular kokusu falan değişti biraz uzun sürdü iyileşmeleri ama geçti şükür siz iyi olun bebeğinizde iyileşir inşallah çok güçlüler üstesinden geliyorlar bir şekilde rabbim şifa versin 🙏🏻🙏🏻
brfnaksaray Ayaz2016Alya2022 Bizimki daha 1 aylıktı geçirdiğinde calpol verdik sadece bide ateşi çıkınca ılık suyla duş aldırıyordum onun dışında malesef başka bi çare yok ve hep balgam masajı yaptım öksürüğü çoktu
Ayaz2016Alya2022 Oldugugibibiri bizim yüksek Ates düsmedi iki gün boyunca Ates düste burun akintisi öksürük basladi sadece doktorumuz Ates düsürücü Verdi yarin yine bir götürücem
Oldugugibibiri Ayaz2016Alya2022 bir hafta sürdü ateşi düştü dediğim 39.5 oluyordu 38.8e düşüyordu tekrar 39.9 oluyordu tekrar 37.6lara geliyordu yani tamamen düşmüyordu. Bol bol emzirmeniz gerekiyor. Emmeyi/mamayı reddederse susuz kalmaması için serum takıyorlar
Ayaz2016Alya2022 Oldugugibibiri bizimde 39 5 oluyor hep hemen duş aldırıyorum sürekli ellerini yüzünü ayaklarını ılık suyla yıkıyorum Allah tüm hasta bebeklere sıfa versin
Ayaz2016Alya2022 -Twinmama- teşekkür ederım rabbim tüm hastalara şifa versin karnımdada 5 aylık yakalandık dünyaya gelincede 5 aylık olduk tesadüfmü anlam veremedim
brfnaksaray Ayaz2016Alya2022 instagramda hekimanne sayfası var orda storylerde vardı açıp bakabilirsiniz gerçekten çok etkili sadece biraz sabır gerektiriyor ☺️