Benisahtesevme2 Kızlar vücut spreyi ve kremı almak ıstıyorum Memnun musunuz kokuları kalıcı mı parasına değer mi Ve kullandığın urunlerı memnunsanız bı foto atsanız 🌸
Leylaa_ Benisahtesevme2 Ben 250 TL almıştım vücut sprey kalıcı degil . Yanı onun üzerine biraz daha koyup orjinal tester alırdım . Bi kaç sayfa var böyle orjinal tester satan ben artık öyle yapıyorum sprey kullanmıyorum
iremceren Benisahtesevme2 ben yılllar önce kullandm yani fiyatlar uçuk değilken Tam set kullanmıştm, vücut losyonu vücut spreyi parfüm böyle olunca kalıcı ama mesela tek başına vüct spreyi kalıcı değil
Stardust1 Benisahtesevme2 Mango Temptation kullanmıştım, kalıcıydı kokusu 👌🏼Vücut kremi buarada. Spreylerden de kullanmıştım ama hangileri hatırlamıyorum onlar o kadar kalıcı değildi.
Stardust1 Benisahtesevme2 Duş sonrası kullanmak için uygun aynen. Vücut spreyleri daha çok çantaya atmalık gibi 🎀
babyfaceee Benisahtesevme2 düşse şaşarım herşey uçuşta 😂 ama olmasada olur gratisinkiler gayet kalıcı güzel
ikikizannesi Benisahtesevme2 300 kusure almistim kalici degil parfumunu alsaydim keske dedim ama o kadar para vermeye gerek yok