Ayazzmomms Hakcjrks ben 2 sene önce evlendım o zaman bilezik almıştım 11 bin TL suan 27 bin olmuş bence altın en ıyı yatırım
NoThing2Lose Hakcjrks artık herşeye günlük zam geldiği için bırak bir seneyi bir haftada kazandırır çok hareketli altın fiyatları ama şu sıralar fazla düşüş yaşanabilir tam alma zamanı enflasyonu düşürmek için maaşlara zam yapılacak ya
Leylaa_ Hakcjrks 3 sene önce dugunden sonra 25 gr bileklik almıştım 5 bin Civarıydı simdi 24 bin gibi
birtutamsac Hakcjrks 1 senede illaki olur, şöyle söyleyim 3 sene önce evlendim o zamanlar 32 bine yaptırdıkları bileziklerim şu an 150 bin
Hakcjrks NoThing2Lose yani bazı sayfalarda Temmuz de 1200 u bulacak gr diye okudum bilmiyorum ne kadar doğru
yusufmertmom Hakcjrks altından kazanmak istiyosan uzun vadede yatırman gerekiyor. Kısa zamanda çok bişey bekleme
BirAnneBirBebekkkKk Gecen yaz 9000 e aldigim bilezik 19000 oldu keskw bi tane daha alsaydim gecen sene valla
bikerem Hakcjrks Kasım ayinda 505 tl aldigimiz altin simdi 935 tl. Uzun vadede en iyi yatırım altındır,