Osmaniyeli Ya kızlar birşeyi çok merak ediyorum 24 günlük bebeğim var ve doğduğundan beri 2 saatte bir uyandırıp emziriyorum geceleride öyle bu ne zamana kadar devam eder sizlerde böylemisiniz
Pakjin Osmaniyeli benim bebeğim 22 günlük çok bozuldu uykusu sizin gibi yapıyordum bende ama şuan 3 saat te bir kendi uyanıp acıkıyor ahhh bi otursa düzenleri
Busratoprak Osmaniyeli 46 günlük bebeğim var doğduğu günden beri hiç uyandırıp emzirmedim hep kendisi uyandı , ilk gece uykusu 4 saat ondan sonra 2-2.30 saatte bir kalkıyor
SevimnurBasaran Osmaniyeli ilk 1-1,5 ay 2 saatte bir uyandırıp emzirmelisin. Kendisinin uyanmasını bekleme şu anlık bazı bebeklerde kan şekeri düşme durumu oluyor ve bu sebepten uyanamıyor. En azından 2 aylık olana kadar sen uyandır emzir canım
Osmaniyeli Pakjin bende aç aç uyumasından korkuyorum uyandırmassam vijdan yapıyorum 😊 bugün bende deneyim bakalım kendi ne zaman kalkacak
Pakjin Osmaniyeli bende senin gibi düşünüyordum canım ama 3 veya 3.5 saat olunca kendi ağlayıp kalkıyor
Askpare Ben hep kendi uyandıgı zaman emzirdim ilk günden beri kilo alımıda baya iyi gidiyo acıkınca dünya yerinden oynuyo merak etme 😂
Deletedmom006 Askpare ben ilk gunden oyle yapsam sariligi nasil artar. Oyle yapmadigim halde dusmuyor bi turlu😰erken de dogunca asiri hassas oluyo
Askpare Deletedmom006 haklısın canım o zaman emzirmek gerek tabi anneler en iyisini bilir bebişler için
Deletedmom006 Osmaniyeli emmiyor. Kendimi parcaliyorum bir saat memeyi tutturmayla ugrasiyorum yok yani
Osmaniyeli Busratoprak bizimde sarılığımız vardı doktor 2-2.30 saati geçirme dedi ilk bebek olunca kalkarmı kalkmazmı uyursa aç kalır korkusuyla sürekli saat kuruyorum 😂