Nefess308 Kizlar agzimda aft vae ve geçmiyor sürekli çıkıyor dişimi bile ağrıtıyor yemekten soğudum 😓
Deletedmom_21 Nefess308 benim 2 hafta suruyor her çıktığında eczaneden ilac aldim onu kullaniyorum surekli ama oda baya yakiyor
Klymeneninatlasi Nefess308 kara dut sürerseniz iyi gelir annemde de çok oluyordu hatta buzluğa bile atıyor ama bunlar vitamin eksikliğinden oluyormuş isterseniz bir kan değerlerinizi kontrol ettirin
Klymeneninatlasi Nefess308 direk kara dutu direkt sürüyor annem ama denemek ister misiniz bilemem ☺️ Geçmiş olsun
Deletedmom_21 Nefess308 çocukluğumdan beri var benim sürekli bunu kullanıyorum cook yakiyor surerken ama agrisini acisini kesiyor oyle diyebilirim eczaci arkadas önermişti bizede
Nefess308 Deletedmom_21 bende de surekli oluyor nedenini bir türlü bulamadım ama stres yapinca zorlaninca oluyor gibi ücreti nedir aceba yarın ilk iş almak 👏🏻
Deletedmom_21 Nefess308 valla hic uhatirlamiyorum.kuzumesim.almisti gecen sene hala.kullaniyorum kolay kolay bitmiyor yani aynen bendede stres yapinca dudagimda dilimde yada ic yanak kisminda çıkıyor
marscicegi Nefess308 çok geçmiş olsun benimde 16 aylık bebgimde var bugün hiç yemek yiyemedi sütle bitirdi bütün günü :(
elmaliturtam Nefess308 karadut özü ağzınızda çalkalayın öyle tüketin bekleterek çok faydası oluyor. Bağışıklığınızı güçlü tutmaya çalışın beslenmenize dikkat edin suyu bol tüketin meyve sebze eksik etmeyin