iperir_bul Anneler merhaba, internette araştırdım ama bulamadım. Bebeğim benim işaret ettiğim şeye bakmayı kaçıncı ayda algılamalı. İnternette hep bebeklerin işaret etme ayı var. Sizin bebekleriniz işareti kaçıncı ayda algılamaya başladılar.
Klymeneninatlasi iperir_bul 11. Ayda kendi istediği şeyleri gösteriyordu ıh ıh diye ama mesela şu an 12 ay 20 günlük benim işaret ettiğim şeylere bakıyor
iperir_bul leopar benim ki 10 aylık olacak işaret edince bakmıyor sanırım erken değil mi kafama taktım
leopar iperir_bul tabi cnm erken yeni 1 buçuk aydır yapıyor sen göstermeye devam et onada yapmaya çalış
iperir_bul Dondurmalikahve bende 10 aylık kızımdan bekliyorum anlasın diye . Sanırım onu biraz rahat bırakmalıyım :)
iperir_bul leopar sağol canım içim rahat etti parmağıma bakıp duruyor taktım ben yapmaya devam edeyim.
leopar iperir_bul taklit edecektir cnm merak etme 🙏🏻Herşey normalse bunu yapmıyorsa korkmana gerek yok hepsinin bir zamanı var illaki yapacak
Klymeneninatlasi iperir_bul evham yapmak anneliğin özünde var sanırım ☺️ Her şeyin doğru zamanını biliyor minikler hiç merak etmeyin ☺️