goldumsu Kızlar bebeğim 19 günlük. Sarılığı 5.gün 15 değerinde çıkmıştı ama çok sık emzirmeye başladım sütümde çok fazlalaşmıştı. Lakin sütüm azaldı gibi hissediyorum biraz göğüslerim yumuşadı. Ve bebek sürekli emmek istiyor emzirsem bile elini yumruk yapıp saldırıyor emmek için. Emerken sakinleşiyor. Çişli bezide rahat 4-5i geçiyor ama uykusu da hiç yok. Yenidoğduğu için mi böyle acaba? Doymuyor olabilir mi 🥺
ikikizannesi goldumsu doyurduktan sonra bir olcek mama verin icerse doymamistir icip rahat uyuyorsa malesef sut yeterli degildir galaktago damla kullanabilirsiniz kilo alimida 600 olmali en az
goldumsu polenpolen002 kafayı yemek üzereyim valla ne derdi var anlamıyorum memede dalar gibi oluyor yatağa koyuyorum yok hemen sıçrıyor
Dondurmalikahve goldumsu Çünkü annesinin kokusunu istiyor meme sadece bi beslenme aracı değildir 😊 2 haftalık olduğunda kontrole götürmüş müydünüz.
uzlet goldumsu yatağa sakince koyduktan sonra senin kokunun sindiği kıyafet tülbent vs bişey koy yanına kokunu alırsa belki uyumaya devam eder
Dondurmalikahve goldumsu Size ait bı eşyayı koyun yazma, tişört gibi sizin kokunuzuda istiyor memede ondan sakinlesiyor, gazını da çıkarsa bile tam çıkarmaz bu yüzdende meme ister, daha doğduğunu bilmiyor kendini anne karnında hissediyor
Esraaa55 goldumsu alttan cıkarıyormu belkı rahatlayacak kadar cıkarmıyordur bacaklarını karnına dogru cekıyor mu aglarken ?
Yerimseniben3404 Benim oğlum da cok gazlı 3aylık hala aynı 🙄 sureklı meme istedi gazı için şiödide red ediyor memeyi
goldumsu Dondurmalikahve ya bende acaba doyuramıyor muyum diye düsünmekten kafayı yedim. Anne sütü ile beslensin istiyorum mama kullanmak istemiyorum en azından ilk aylarda. Tavsiyeleri dikkate alacağım çok sağolun 🙏🏻