Eloo005 Sarı ombre istemiştim. Gitmiş ne röfle nede Ombre yapmış ne yaptığı belli değil temiz sarı bebek sarısı gibi istemiştim gitmiş yanık dore sarı var saçımda çok ağladım üZüldüm ben ne yapacağım şimdi aynaya bakmak istemiyorum 😌
BirVeraAnnesi35 Eloo005 hemen bi mor şampuan alın haftada 2 kere onla yıkayın yine baya değişim yapıyor benimde öyle olmuştu
Kder01 Divayorgun yalnız ikidir dikkatimi cekiyor kullanıcı adın kylie ve kylie jennere benziyorsun 😂😂
Kder01 Divayorgun kiiiiiiiiizzzzz bakmadım gozlukleeeee 😂😂😂😂 gözlüğümü çıkarttım bugün dinlenmek için bak gözlüksüz bile kadını tanıdım benzettim 😂😂
Merveediz18 Eloo005 geçişleri iyi atmışsa sıkıntı olmaz rengi canım üzülme mor şampuan kullanırsın arada bi cila atarsın kuaför de dorelik gider
Eloo005 Merveediz18 gider mi gerçekten ya bebek sarısı dedim temiz bir sarı olsun dedim. Bu nasıl bir sarı oldu anlamadım ben hiç yakışmadı ki bu ton bana
Laren Eloo005 yani 10 senedir sarışınım her kuaförden çıktığımda moralim bozuk oluyor birkaç yıkamada kendine geliyo 😅
Elisaoner38 Eloo005 canım moralini bozmak istemem ama alt taraflarda kendi saçın ve boya vurulmamış gibi başka güvenilir bir kuaföre gidin bence 🙏🏽
Elif6 Eloo005 malesef temiz sarı olmamış aynı şey benimde basıma gelmisti sarı istemistim bana sizinki gibi bir renk yapmıstı bende cok üzülmüştüm.. ama mor şampuan deneyin o bayağı rengi düzeltiyor güzellestiriyor
Naturall Eloo005 Hemen gidip düzelttirin, bu saçı düzeltmek zorunda. Gözü mü kör yahu? Duvar fırçasıyla fırça atmış gibi, altı farklı üstü farklı renk. Bu fotoğraf ile gidin mutlaka düzeltsin
Divayorgun Eloo005 gündüz çekilen gibiyse güzel aslında. Ama yapan mı acemi acaba tamda olmamış dediğiniz gibi
sirineyavrusu Eloo005 cok güzel olmuş kız istedigin gibi olmadı diye üzülmüşsün ama gayet güzel sen benım sscımı görsen asıl aralarda turuncu kaldı birsürüü boyatamıyomda yancak diye
ZMK Eloo005 burda çok hoş duruyor aslında ama çok da kötü değil ya beğenmediyseniz akar gider boşverin
Eloo005 Elisaoner38 gittim saçta çok dorelik var dedi yeşillenmiş sarı gibi dedi cila ile o doreliği yok etmeye çalışacağım dedi 😌
Eloo005 Divayorgun gündüz çekilen evet biraz daha iyi duruyor ama akşam ki neden farklı gündüz ile akşam banyo sonrası öyle mi olacak ben anlamadım neden yanık sarı gibi duruyor akşam bu nasıl dorelik sarı temiz sarı bebek sarısı dedim çıkana bakar mısınız 🥹