Rabisasel211 Kızım asla yoğurt yemez pekmez koydum meyve koydum herşeyi denedim asla ağzına sürmez yanlışlıkla yese içini titretir kusar. Dün kayınvalidem hazır market yoğurdu verdi 1 kaşık yalanarak yedi nasıl sevdirenilirm ev yoğurdu sizinkiler yiyor mu
iremceren Rabisasel211 mayaladığınız yoğurt ekşi ise tepkisi normal Benmki ilk tadımda sevmedi doktor bana sarmsak ekleyip dene bi dedi o günden sonra hep yedi hala yer sofrada yoksa arar
RedFlower_ Rabisasel211 ek gıda dönemi bu yaşıma daha kadar hep ev yoğurdu 2.5 yaşında oğlum. Hazır yemez ama peynir de asla asla yemez
Ahmetaslanannesi Market yoğurdu alıyorum kendim mayalamadim kimse de bulamadım süt getirecek kapıma o yüzden bu şekilde
Minikask35 Rabisasel211 benimkide ev yoğurdu yemiyor sanırım bende mayalayamiyorum 🤣 ama market yoğurdu yiyiyor
Nilunas Rabisasel211 benimkinin en sevdiği şey yoğurt. Hiç bişey yemezse ogün mutlaka yoğurt yer eksik etmemeye çalışırım probiyotik mayalarım ona biz hazır yoğurt yeriz onunki mayalanmadıysa hazır yoğurt veririm. Meyveli smoothe denediniz mi acaba
Ebruuuuuuu Rabisasel211 oğlum 8 aylık evde kaç kere mayalım yemedi mecbur marketten alıyorum onu bayıla bayıla yiyor
Nilunas Rabisasel211 markette ki günlük sütle probiyotik maya alıyorum toz şeklinde öyle mayalıyorum tatlımsı oluyor tadı. Smoothe de yoğurt meyve muz çilek kavun yumuşak meyveler yani yaşından büyükse bebişiniz azcık bal katıp blendrdan geçiriyorsunuz
sarmaliklahana Rabisasel211 benım kzıım da yogurtlu sevmedi babam evde yapıyor. Ama yarana deli oluyordu bende ayran yapıp verıyordum. Hazır yogurdu yiyiyor benımkide 🥴