35 günlük bebeğim var doyuyomu anlayamıyorum normalde 15 20 dakka emmesi lazım deniyo benmki 8 9 dakka emiyo uyuyo genzine kaçırıyo daha sonrada tekrar almıyo memeyi doyuyomu noluyor anlamıyorm çoğunluk uyku halinde zaten lütfen yardm edin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
MerveTarhanKzlrmak kiLo aLımı iyiyse birde bebek huysuzLanmıyosa sorun yok rahat oL bebek aç oLduğnda çıLdıran bir warLık 😂😂
MerveTarhanKzlrmak ben doğum yaptığımda bebeklerin midesi 25 ml anca alır dediler sütün yoktu mama yapıp veriyırdum o kadar yeterli diyr ağlayıp duruyordu halbuki açmış çok sonra anladım yani bebek aç olunca ağlıyor bide çişini kakasını günde 6 7 defa yapıyorsa doyuyormuş bi bebek hemşiresi söyledi bana
MerveTarhanKzlrmak günde 5-6 kez çişli bez değiştiriyorsanız doyuyor demektir kilo alımı da gayet iyi ilerlemiş 🤗
GmzSnn erken doğdu zaten 36 haftada 2.580 gram geçen hafta kilosu 3.380 olmuştu sizce iyi mi 🙄
MerveTarhanKzlrmak iyimiii 😱 harika bencee Kafaya takmayın sütünüzü kesersiniz aman diyim ne kdr stres o kdr süt azaLması oLuyo en azından 6 ay bişiye takıLmamaya çaLışın şahsen onca sıkıntı içinde biLdiğinz poLyana oynuyorum süt azaLmasın diye azcık üzüLeyim o gün yarı yarıya iniyo resmen sütüm bence gereksiz şeyLere üzüLmeyin geri geLmeyecek her dakikanızı bebeğinizLe keyifLe geçirin 🤗🤗🤗🤗
Kuzum doğar doğmaz içebiLeceği süt miktarı bir bilye kadardır 🙈 üç beş damLa biLe doyurur iLk doğduğunda sonra erik kadar sonra cewiz kadar 2 haftadan sonrada kendi doyunca memeyi bırakıyo zaten
GmzSnn ah bilseydim bebeğimi resmen aç bırakmışım😒
Elyesa evet 5 6 kez değiştiriyorum çişli bez 😊 ay rahatladım valla sağolun bende doymuyo diye sütümü sağıp bide biberonla tıkıyorm ağzına emiyo sonra yarısını geri çıkarıyo çoçuk küçük doğdu diye iyce piskolojim bozuldu başta sarılık olmasın derdine düştük sonra aman kilo alsın çok zayıf 🙈🙄
[bilinmeyen] çişten değil mi? Ben çişten biliyorum herkes öyle diyor çünkü bazen 10 güne kadar kaka yapmadıkları oluyormuş