Ayseylzz15 Hanımlar sabah sağdığınız sütü akşam vermek için falan hiç soğutucuya koydunuz mu buz dolabın altına
Wanderlust Ayseylzz15 hayir dolapta 3gun muhafaza edilebiliyor. Donarsa bir gece onceden buzdolabina indirip cozulmesini bekleyip sonra benmari usulu eritip vermek gerek o yuzden 2gun icinde vericekseniz direk dolapta muhafaza edebilirisniz
1Gokturkannesi Ayseylzz15 Sağıyorum dolabın alt kısmına koyuyorum gün içinde içeceği kadar bölüp sıcak suda ısıtıp bebeğime veriyorum. 3 gün buzdolabının altında kalabilir dedi ebemiz, doktorumuz
Ayseylzz15 1Gokturkannesi bide mesela 150 200 ml var biberonda yarısını içti kalanı dolapa geri mi koyuyorsunuz
Wanderlust Ayseylzz15 yeterli olmaz su kaynatip 1 dk bile surmuyor sut posetini icine koyun hemen iliniyor
Ayseylzz15 Wanderlust bide 200 300 ml var dolaptan cıkarıp ılık suyun içine koydum ama kalan sütü nasıl yapıyorsunuz geri dolapa mı koyuyorsunuz
1Gokturkannesi Ayseylzz15 Biberonla koyuyorum ben diyelim ki 150 cc çıktı içeceği zaman 80 cc ayırıyorum başka biberona onu ısıtıp veriyorum. Diğer kalanı tekrar dolaba koyuyorum 1-2 saat sonraki öğüne de onu veriyorum