Esak Kızlar bebeğim erkek 4 aylık bezini değişirken genital bölgesine sarı sarı tüylenme fark ettim bu durumu yaşayan var mı çok korktum yarın bi doktora götürcem ama bu durumu yaşayan varsa lütfen yazın
48316ELIZAN Esak Bende dun farkettim bacaklari da ayni sekilde baya kil var . Pisik kremi yagli acaba o mi besliyor kıl kokunu normalde dus sonrasi bebe yagiyla da masaj yapiyorum aklima baska bisey gelmedi.
Masalmeva Esak sari tuyse normal cnm.benim kizimdada oldu hala var hatta hafif karardi .ozele bile goturdum sert sekilde tuylenme kararma olmazsa bsey olmz.seninki sari tuymus normal o
Esak 48316ELIZAN bacak kol normal de genital bölgede kıllanma erken ergenlik falan diye okudum da bende korktum doktorumuzu aradım duramadım yarına kadar tüyler sarıysa sıkıntı olmaz ama koyu renkse endokrin gitmeniz lazım ben bi bakıyım yarın dedi
Minikmucizem22 Masalmeva benim kız bebeğimin bacakları ve kollarında siyah kıllar var ben normal dökülür diye düşünmüştüm ama siz böyle diyince kafama takıldı? 9 aylık bebegim
Esak Masalmeva aynen valla doktorumuzu aradım duramadım o da aynısını dedi sarı ise sıkıntı olmaz dedi gene de bi bakıyım yarın dedi bi an görünce öyle çok korkmuştum ya Allah korusun hormonal bir sıkıntı mı var diye
Esak MySunny yarın doktorumuza b gidicez bakalım ne diyecek ama sarı ise tüy sıkıntı olmaz dedi bakalım
Esak Minikmucizem22 kol bacak normal ama gemital bölge hormonal bir sorun teşkil ediyor diye biliyorum canım genede takipte kal sen doktoruna danış
48316ELIZAN Esak Aa ben normal sonradan dokulur diyordum doktorumuza sorayim . Kizim sarisin ama ordaki tuyler koyu renk.
Tugba2867 Esak öyle çok göze batan bişey olarak gelmediği için hiç sormadım erkek olduğu için tüylü olması normal geldi açıkçası
Esak Tugba2867 sarıysa telaş etmemek gerek sanırım canım gene de bi doktora göstereyim için rahat etsin diyorum bende
Esak 48316ELIZAN yani bu tarz durumlarda genelde kandan hormon testi yapıyolarmış bide ultrason ile böbrek üstü bezlerine falan bakıyorlarmış tabi doktor ne der bilemem ama koyu renkse ve genital bölgede varsa bu ihmal etmemek gerekmiş