elifinannesi53 Kızlar ateşten sonra kızımın ayaklarının taban kısmına doğru kırmızı minik döküntüler oluştu neden olmuş olabilir el ağız ayak hastalığı mi çok merak ettim ve çok endişeliyim ama ağzında ellerinde yok öyle birşey
Esra17 elifinannesi53 6. Hastalık.buyuk ihtimalle canm.bn oğlumda öyle oldu 3 gün ateş sürdü sonra döküntü vücudun üst tarafından başladı alta doğru gitti sonra yavaş yavaş bitti dokuntu
Omom elifinannesi53 ben bu fotoğrafı hastalıkla alakalı bir döküntüye benzetemedim ama. Ateşten ya da sıcaktan olmuş gibi geldi
ofkelisirin elifinannesi53 ateşten sonra o döküntüler olabliyor kabarır tekrar ederse 6. Hastalıktır ama ateşten sanırım onlar
elifinannesi53 Esra17 bizimkinin vücudunda yok ama sadece ayaklarının alt kısmında ateşi kaçlara kadar çıkmıştı peki
elifinannesi53 Omom bende ateşten diye düşünüyorum canım çünkü bayağı çıktı ateşi 39.7 lere kadar ama korkuyor insan yine de 😔
elifinannesi53 ofkelisirin aynen canım geçti çok şükür çok sık hasta oluyoruz bu aralar çok korkuyorum 😔