Tgcee159 Zeynep_2021 her bebegin gelisimi farklıdır 4 aylik dönmeye başladı 6 aylik desteksiz oturuyo..
susunbebekuyuyo Zeynep_2021 iki kızımda 8,5 aylıkken oturdular özellikle bir şey yapmadım yanlarına yastık koymak dışında
Zeynep_2021 Benim kızım 6 bucuk aylık Gmznr2909 evet biliyorum bunu insanlara anlatamıyorum yalnız kızım 6 bucuk aylık niye oturmuo dıolar ben napabilirim kendi nezaman hazırsa ozaman olur yani zatenn ama işte
Gmznr2909 Zeynep_2021 benim oğlum 7 buçuk aylikti yerde emeklerken birden popoyu kaldırdı Laps diye oturdu bu her bebekte değişir.. örneğin bazi bebeler 9aya başlarken 8 ayın sonunda bay bay yapıyormuş ama oğlum yapmıyor bir tek gel gel yapıyor.. bazı bebekler 12 13 Aylin ayakta durmuyorken benim oğlum tam 8 aylik olduğu gün ayakta durmaya başladı.. her bebek kendine özel ortalama süreleri var o ortalamanın içinde yaptıkları sürece sorun yok kimseye dinleme takma.. hepimizin bebeği çok özel ve rengarenk bir çiçek bahçesi bir farklı ve güzel
Ruya011 6 ay 27 günlük olduğunda birdenbire desteksiz oturdu, devrilip duruyordu önceden🥰 7 ay 22 günlük şu an desteksiz halen
Zeynep_2021 Ruya011 yaa ne güzel benimkide 6ay 16 günlük destekli mama sandalyesinde falan oturuyor yada yastık koyuyorum etrafına oda bir süre sonra devriliveriyor:)