Burculicee İlk kapanma Allah rızası için olmalı onun emrine uymakla, tesettürü sevmek, içinde mutlu hissetmekle. Benim size tavsiyem ferace giymeniz kombin derdiniz yok büyük rahatlık ve tesettüre en uygun giyiniş şekillerinden biridir. Başlarda ağır geliyor vs demek tamamen bahanedir, oysaki giydiğiniz zaman içinde öyle güzel oluyorsunuz ki. Cenab-ı Hak bize böyle emretti. Tunik pantolon yada rengarenk takımları emretmedi onlar tesettür değil. Layıkıyla kapanmak cilbab ve feracedir. Şalınızı uzun tek renk göğüsleri kapatacak şekilde örtünmeniz lazım. Ne kadar az dikkat çekerseniz o kadar iyi. Bir kaç tane ferace içine de bir kaç tane elbise yada bol pantolon ki pantolon tercih etmeseniz daha iyi ama rahat etmek isterseniz. Bu kadar yani tesettür. Kloş feraceler var kumaşı çok güzel. Şal daha basittir penye yada pamuklu şallar yazın daha rahat. Size bir model atayım isterseniz. Bunun içinde rahat etmemek mümkün değil, ben kullanıyorum çok güzel tavsiye ederim size. Rabbim tesettürünüzü içinize sindirsin inşallah.