Busraveece Kızlar 5 ay 18 günlük kızım var. Memede uyuyor sadece. Ve geceleri her uyandığında meme olmadan geri uyumuyor. Aç da değil memeyi ağzına koyup geri uyuyor. Ne yapıcam bilmiyorum sağdan sola dönüp uyansa meme için ağlıyor. Var mı bi çözümü olan ?
DygEymen Busraveece benim oglumda 9aylik hala oyle uyuyo memede uyuyo besige koyuyorm uyaniyo suan bile bi saat yatir kalkdir sinir krizi geciriyorym ben bazem biberonla cozumu bulabiliyorm hemen az bisey mama yapiyorm memeden cekince biberonu veriyorum oyle kaniyo
DygEymen Busraveece benim oglumda 9aylik hala oyle uyuyo memede uyuyo besige koyuyorm uyaniyo suan bile bi saat yatir kalkdir sinir krizi geciriyorym ben bazem biberonla cozumu bulabiliyorm hemen az bisey mama yapiyorm memeden cekince biberonu veriyorum oyle kaniyo
Durumommy Busraveece benim kızım 6 ay emzik kullandı o zaman emzikle kandırıyordum 1-2 defa şimdi 8. Ayında emziği de bıraktığı için her uyandığında emmeden geri uyumuyor buna ben de çare bulamadım
Busraveece DygEymen evet benim de aklıma o geldi hiç mama kullanmadım ek gıdaya geçince su versem mi acaba diyorum. Yine de öyle ya da böyle sürekli uyanıyoruz 😞
Sunay Kesinlikle emzik diyorum eger almıyosa emzik tipini değiştir derim.. bende aynıyım memede uyumak ıstıyo gece bile
Busraveece Durumommy ya başkaları gece meme verme sarıl uyut vs diyor ama mümkün değil kıyamet kopuyor