ilkbeybiannesi Kızlar Muğla’ya 15 gün sonra tayin olacağız fakat merkezde ev bulamadık yardımcı olabilecek var mı 🙏
Birpasaannesi23 ilkbeybiannesi toki ye bakın en uygun oralarda ama şuan ne durumda bilmyrmm 2+1 e 3bin diyende var 5bin diyende🤦🏻♀️
ilkbeybiannesi Sadaaa jandarmaysa eşiniz oradaki personellerle konuşmuş mu ev konusunu, benim eşim konuştu ama yok falan demişler kalabalık diye fazla kişi bulamadı
Sadaaa ilkbeybiannesi merkez jandarma ewet buldu konuştu yok kimseden haber ya az bi zaman kaldı ew yok hala sizde merkez dimi
Birpasaannesi23 ilkbeybiannesi tayine gidenlerden bulmak lazım sanırım biz öyle 3. 500 e bulduk çok şükür bu fiyata bile şükreder olduk😒
ilkbeybiannesi Sadaaa benim eşim de merkez jandarmada bulamadık bi türlü bu gidişle biz sonradan gidecez gibi
Sadaaa ilkbeybiannesi sonradan tek gidince nakliye ücreti cok oluyor insallah buluruz ya siz nerden gideceksiniz
ilkbeybiannesi Sadaaa Tunceli’den siz nereden? Sonradan gideriz derken eşim gider ev bakar biz sonradan gidecez sanırım dedim çünkü çok az zaman kaldı hala ev yok
Sadaaa ilkbeybiannesi anladım canm bizde Erzurum’dan gitcez eşim arayışta hala eve odaklandık nakliye sirketleriyle bugün görüşecekti size nekadar verdiler fiyat