Fairymom Evet güzel anneler.. Malum ekonomi şartları 3un 5in derdine düşüyoruz, benden demesi 1 temmuzdan itibaren elektronik eşyalara %30 zam gelecekmiş,yakin zamanda elektronik eşya almayı düşünen fırsatı kaçırmayın.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Fairymom Hazır giyimde %70 zam gelecekmiş. Gıda ürünlerine %28 Alkol tütün vb ürünlere de %10 civarı gelecekmiş.
Y-A-Annesi birprensesannesi_5050 kardeşimin düğünü olacak 2 koltuk bir berjere 18.500 TL vermis daha hiçbir şey alinmadi daha. Valla şimdiki düğünde yapmak çok zor iyi ki evlenmişim dedim🥺
Ikrazumra19 Fairymom gecen hafta ankastre aldim iyi ki almisim valla kizima oda takimi aldim artik geri kalani hayirlisi
Y-A-Annesi Ikrazumra19 ben daha oda almadım oğluma küçük odayı kiler gibi yaptım yerim olsa direkt alacaktım da bilmiyorum artık ne halt yiyecez asgari ücrette 400-800 TL arası zam düşünüluyormus valla başımızdaki kendine iyizl zam yapıyor da bize gelince kaşıkla veriyor
Fairymom Y-A-Annesi canım benim isterse asgari ücreti 20 bin lira yapsın değişen hiç birsey olmaz,alım gücü yok.asgari ücrete zam gelince otomatik işçi çalıştıran patrondan ürüne zam yapmak zorundaki işçisinin parasını ödeyebilsin.
birprensesannesi_5050 Fairymom düğün yapmak la olsa keşke herşey mobılyaydı altındı çok fazla herşey çok pahalı allah herkesin yardımcısı olsun