2maviboncuk Kızlar dene bunu mailleri kontrol edin bana x kutu çıkmış sadece 500ml uni babay şampuan var tesadüf gördüm birde 1saatlik sınır koymuşlar
Deletedmom_13 2maviboncuk ya kızlar bisey soracağım bende üye oldum mail falan gelmiyor da ben profilime bilgilerimi ilgi alanlarımı falan herseyi doldurdum hala %99 bilgiler dolu diyor. %100 yapamıyorum neden acaba bide %100 doluluk olmak zorunda mı profilde?
2maviboncuk sevgii_123 Kendi bilgilerinle ilgili alanda olması lazım mail bildirimi al gibi bişey onu kabul etmen lazım✅
sevgii_123 2maviboncuk aslında kabul etmişim acaba kutu almak için aktiflik gerekli mi anket fln doldurmak ?ben Google dan üye olmuştum sadece girmiyordum hiç şimdi uygulamayı yükledim bakalım
2maviboncuk sevgii_123 Tabi bende Google’dan üye uygulama yüklü değil ama aklıma geldikçe girip bakıyorum aktiflik önemli bide arada sırada profil anketinde değişiklikler yap
2maviboncuk sevgii_123 Üyelik bilgileri bölümündeymiş kampanyalardan haberdar olmak istiyorum onu da onayladın mı