Mucizeem Sum2632 mevlit hatırası sitesinden yaptırdım yasini şerif tesbih magnet lokumluk ve çantası vardı tanesini 3.75e yaptırdım
2405 Sum2632 bende magnet yapdırdım bide çikolata lokum dağıtdım çok kalabalıktı 120 kişi ve gelmeyenler vardı o kadar insana kuran teşbih yetmezdi 🤔☺️☺️
mavisinannesi17 Sum2632 ben Hacışerif bebek çikolatası sayfasından resimli çikolata yaptırdım. Birde instegramda bir sayfada hediyelik sabun yaptırdım isimli o da
2405 Sum2632 GittiGidiyor da yapdırdım canım memnunum fiyatlarına bak indirime giriyor zaten n11 dede güzeller var
mavisinannesi17 Deletedmom0510 gül bahar elişleri 30tane sabun yaptırdım kargoyla 125₺ ama çok güzel 👍 tavsiye ederim
Belis- Bnde yasini şerif yaptırdım magnet yaptırdım cnm ve lokum kutuları aldım lokum kutularıyla beraber masa süsledim
ebru_dgs @Sum2632 2 aylıkken de öyle mıydı ? Bizimki 2 aylık sizin anlattığınız gibi sonradan değişir mi hep öyle mi gider ?
Sunay bebek çikolatası isimli filan dogumdada ikramlık yaptım mevlittede canta filan hazırlamadım 5 tl ye orta boy kadife kaplı isim baskılı yasini şerif hediye ettim hattaevde kuran okunurken herkesinki sagıttım takip rtmek isteyen olursa diye