_ipekk18 uykusunu alamadan uyanıyor bebeğiniz yarım saat çok az b süre. Oğlumda destekli uyuduğunda yarım saat 40dkya uyanir ama ben onu kucagimda sallayarak 15dk ya yeniden uyutuyorum uykusunu 1.5 saate ayarlıyorum mutlaka. 5ay 20gunluk bu arada. 3 gündür uyku eğitim veriyorum kendim bugun 4.aksam olucak inşallah. 3gun onceye kadar sadece kucakta ve battaniyede sallanarak uyurdu ve yarım saatte uyanırdı. Uyku eğitiminin ilk günü çok ağladı 1.5saat sonra emip uyudu ve o ağladı ben ağladım öyle söyleyim. Her ağladığında kucağıma alıp öptüm sakinleştirmeye çalıştım. Dedim bu eğitim benlik değil sandalye metodu deniyorum. Ama sonra okudum ki b başlarsan devam etmek zorundaymissin yoksa bebek sasiriyomus yipratiyomus onu. Bende tamm yine denicem dedim 2.gun daha az ağladı ve 40dk da uyudu. Dün gece 3.gunumuz Du 20dk da hiiic ağlamadan uyudu kendi kendine.
Gündüz 7 de kalkiyo benim oğlan bazen 8de durumuna göre 1 saat sonra ilk uykuya yatiriyirym gündüz uykulari halen kucakta o yüzden 45dk ya uyaniyo tekrar kucakta sallıyorum 1.5 saate tamamlıyorum. Yani 1.uyku 7de kalkarsa 8de 8de kalkarsa 9da. 1.5 saat yaptırıyorum mutlaka. 2.uykuya 2 saat sonra yatiriyorum öğlene denk geliyo en az 1 saat. Böylece 2 uyku toplam 2.5 saat oluyo 3.uykuyada 1 1.5 saat arası yaptırıyorum yine 2 saat uyanık kaldıktan sonra gündüz 3.5 4 saat uyuyo yani. Akşam uykusunada eğitim veriyorum dediğim gibi öncesinde oynayıp baya yoruyorum onu işte donmeler oturmalar cingiraklsr anne nerde oyunu vs.. sonra 8-8.30 arası besigine uatiriyorum yanında sandalye de oturuyorum elleriyle oynuyorum b yandan Allah Allah hu Allah diyorum siz ninnide soylebilirsinjz . Dün 20dk da uyudu. Emdiği için 23.00gb kalkıp 5dk emdi yine hemen uyudu gozlerini bile acmadi sonra gece 2de ve sabah 5de emdi. 7de de uyandi