Meryemlinam Arkadaşlar normal doğum yapıp hem içinde hemde dışında dikişi olanlar iç dikişin iyilestigini nasil anladılar dış dikişlerim döküldü ama iç dikişlerim ne durumda blmiyorum 40min cikmasina 2 gün var
_mommm Meryemlinam iç dikişlerde zaten batma olur o his tamamen geçince anlıyorsun dikişlerin düştüğünü
SetenayCo Meryemlinam açıkçası ben anlamamıştım, ama zamanla gerginlikler ve batma hissi azaldı. İlişki açısından soruyorsanız, doktorumuz iki ay ilişki yasak demişti. Bence doktor bir baksın.
Elif_Naz Meryemlinam benimde iç dikişlerim vardı doğumdan bir ay sonra kontrole gittim doktor baktı dikişler tamamen düşmemişti iltihap kapmış ilaç kullandım yani doktor muayene etmeden kendiniz anlayamazsınız elle muayene yapıyor ancak öyle belli oluyor
Meryemlinam _mommm hissetmiyorum o batma hissini smdi 40 çıktıktan snra ilişki açısından soruyorum iç dikişim iyı olup olmadığını bilmiyorum iliskiye girilse sorun olursa diye
Tgbtn Paramağınıza yağ sürüp kontrol edebilirsiniz doktorum bana öyle demişti ama ben yapmadım çünkü anlıyordum ilk denememizde çok dardı vajınam birleşme olmadı kendini henüz toparlamamıştır dedi doktor. 2. Ayın sonunda ilişkiye girdik riske atmadım.
Glshmrthmz Meryemlinam anlamamıştım ağrı hissi gidince dökülmüştür dedim ağrı hissi de 50 .günde bitti Cok uzun sürdü benim
Kader6534 Meryemlinam Bana da muaneye gel dedi 40 çıkınca hiç gitmedim iyi olduğumu anlayınca Zatn ilişki de oldu hiç bı sorun yaşamadım
sarmaliklahana Meryemlinam doktor dogum sonrası 10 gün sonra kontrole gel demişti ben korkumdan gitmemiştim. Dikişleirm in tamamı düştükten sonra kontrole gittim için rahat etti 🤭 hem ultrason ile rahime hem dikişe VS baktılar toplu kontrol olmustu 😄
Meryemlinam sarmaliklahana banada demişti ama sadece ultrasyon dan rahmime baktı rahmin toplanmış demişti 40 çıkınca da kontrole gel demisti ohh sizinki en iyisi olmuş 😁
sarmaliklahana Meryemlinam ayyy ben korktum ya 1 ay sonra gitmiştim 🤭 ona bile nolur acıtmayın diye söyleniyordum 😆😆😆😆
Beno Meryemlinam ilişkide sancılı şekilde aciyor tamamen iyileşene kadar biz üç aylık olduk hala bı tik ağrıyor ilişki sirasinda
Quadera Meryemlinam benim bir tane dikişim vardı çok kesin konuşamam ama içerde batma hissi vardı yavaş yavaş yok oldu ben oradan anlamıştım