NehirinAnnesiii Kızım 14 aylık cüzdana züzüüü der bişey isterken ver yerine beee diye bağırır ayakabıya ayakka der tv telefona terliğe tee der her gördüğü meyveye ammaa der suya siii der paraya paa balığa bak daha çok varda aklıma gelmiyor
Olurolur NehirinAnnesiii suya us diyor hatta sulu herşeye us diyor.Fındığa mindik diyor diğerleri normal arada belki harf değişiyor 😅😂
Papatyannesi NehirinAnnesiii benim oğlumda suya siii der 😂 klimaya kılmiii🤭 ne görse yemek istese ham der 😄 terligini çok sever teee der 😂 daha çok şeyi var benim oglumda 21 aylik
NehirinAnnesiii Amineealeyna ya çocuk dili çok tatlı oluyor bazen özellikle bu neydi şu neydi aoruyorum defalarca 😂
NehirinAnnesiii yavrukussss ay bizimki daha patatesle ilgili bişeyler demiyor valla sürekli konuşuyorum kızımla anlamaz demiyorum hwrşeyi gösterim adını aöylüyorum anlatıyorum dil gelişimi için ama şu konuşmaları beni bitiriyor 😂
NehirinAnnesiii tuananilmoms bizimki birde bağırıyor ayakkaa ayakkaa diye çıldırıyorum ya 🥰çok seviyor ayakkabılarını 😊
yavrukussss NehirinAnnesiii olsun ben her seyi anlatiyorum snnem diyor onu mu anlicak diye gidiyor yaoiyor dedigimi😂 algilari cok acik oluyor bu donemde cocuklarin ne verirsek aliyorlar benim oglumda konusmuyor ama yilmadaj devam bakalim bekliyoruz😂
1_prensesannesiii NehirinAnnesiii kızım 11 aylık ayyakabiya ayakka suya bu topa pop eşimi teyzesi var Hatice hatcee diyo şuan aklıma bunlar geldi komik olanlar 😂
1_prensesannesiii NehirinAnnesiii teşekkür ederiz benim kızın gelişimi biraz ileri galiba erken konuştu erken yürüdü maşallah diyeyim🥰🤗
kitapkurdubebeninanasi NehirinAnnesiii 18 aylik su aralar en güldüğüm soğana vovan diyor bide ayakkabıya kabı diyor ay bide komsumuzun oğlunun adıni öğrendi gokaaaan(gökhan) diyor🤣
JackDaniels NehirinAnnesiii Atıştırmalık hurma topları yapıyorum onları çiçooo (çikolata) diyor. Yavrum çikolata nedir bilmiyo ki😂 Komik ve masum🤭
Canbebek54 NehirinAnnesiii oğlum daha küçük konusmak için ama kızım çoraba çobak derdi. Kahverengine kahkahgülü derdi 🤣