dunyaharikasi Caglacelik evolvia kullanıyorum humana ve hip i de bulamadığım zamanlar veriyorum. Evolviadan çok memnunum kilo ve boy oranı çok güzel gelişimi
dunyaharikasi tamamsen neyi tek geçer içerik kontrolü yapmışmıydınız hiç? Zira bize 2 haftada sadece 200 gram aldırdı ben zerre memnun kalmadım.
tamamsen Canım sma mama yılların maması bu bir ikincisi doktorların tek önerdiği aptamil ve sma en güvenilir olanları. Benim bebeğim yoğun bakımda kaldı orda SMa mama kullanıldı kötü olsa zaten kullanılmaz bebeğim 1 aylık kilosu da canım 4500 demek ki kişiden kişiye göre değişiyor
SuDenis Hipp kullanıyoruz , bir sorun yaşamadık, zaten önce emiyordu . Dolu dolu 6. Aydan geçtik mamaya + ek gıda
Serpilctn Caglacelik humana kullanıyorum memnumum kilo aldırıyor ve içeriği anne sutune en yakın mama kendim almanyada kalıyorum hastane bana çocuk doktoru humanayi önerdi
Serpilctn Caglacelik human gaz yapıyormu diye sormuşsun öyle bi yan etki görmedim zaten bebekler 15. Günden sonra 3. Aya kadar ara ara gaz sancıları olur bunu mamaya baglamamak lazim