Elifinannesiiiiiiiiii Bebeğim 10 ay 3 günlük. Sonuç bu. Hiç hazır değilim. Benim gibi erken gebe kalmıs anneler moral desteğinize ihtiyacım var.
Elifinannesiiiiiiiiii AntiSosyallKelebek kesinlikle öyle canım ama 10 ay çok erken değil mi nasıl olacak. Çok korkuyorum
AntiSosyallKelebek Elifinannesiiiiiiiiii Valla Allah veriyor sabrını şuan 5 aylık hamileyim 27 aylık kızım var ve sabah 8 den beri ayaktayım kızım uyudu karnımda ki uyumadı 😂 uyusun uyucam
Ebrulideniz Elifinannesiiiiiiiiii benim büyük kız 9 aylıkken küçük kıza hamile kaldım. Şimdi büyük 2 buçuk yaşında küçük 1 yaşında. Beraber oyun oynuyorlar 😂😂😂
Cemreee Elifinannesiiiiiiiiii benimde 10 aylık hala adet olmadım korkuyorum 😅neyse 9 ayın var 19 aylık olunca 2.olana kadar tek tesellimiz 😅saglık la gelsin inşallah büyür giderler
Elifinannesiiiiiiiiii Deletedmom_289 siz benden de erken gebe kalmışsın. Nasıl geçti süreç biraz anlatır mısınız
Caglarass Elifinannesiiiiiiiiii Yedin valla ama olsun sağlık olsun, sağlıkla gelsin 😂 20.5 ay araları var pek moral verilebilecek durum değil sanki be 😁
Goktug_10 Belli ki sürpriz olmuş size ne şekilde korumuyordunuz benim de bebeğim 5 aylık ve çok korkuyorum çok dikkat ediyoruz ama güvenmiyorum hiç bir şeye yine de
Elifinannesiiiiiiiiii Goktug_10 çok dikkat ediyorduk bizde anlamadık canım ikimizde şoktayız. Şaka gibi. Hatta eşim ben şüphelenince dalga geçti ihtimal dahahi vermedi. Hiç hazır değilim ne yapacağım ben 😞