AsyaNaz Hanımlar bebeğim 11 aylık. Sağlık ocağının verdiği monovit ve vegaferon kullanmıyorum. Doktorum ocean d3 ve kan damlasını kullan dedi. Eczacı vermemiş d3 olanı bebeğe fazla gelir demiş. Kullanan var mı fotoğrafını atabilir misiniz rica etsem
1kizannesi AsyaNaz bebeğim 2 aylık ve ocean d3 kullanıyorum eczacılar anlaştıkları farklı firmalar olunca elindeki ürüne yönlendirmeye çalışıyor genelde
Buselgn AsyaNaz ben devlet hastanesine gidiyorum ocean d3 400ıu günde 3 damla kullanıyoruz monovit bizde kullanmıyoruz kabızlık yaptı ama vegaferonu doktorum kullanmamı söyledi arkadaşımın bir yaşında oğlu var sadece vegaferon yerine ocean Demir kullandı sonra benim doktoruma geçiş yaptı kan tahlillerinde Demir seviyesinin hiç yükselmediğini ve kansızlık olduğunu öğrendik şurup başlandı
Show_must_go_on AsyaNaz Bebeğim 3 ay 16 günlük şuan bunu kullanıyoruz büyüdüğünde 600’lük olanına geçecekmişiz.
AsyaNaz Buselgn 1 ay sonra kan tahlili yaptıracağım zaten orada anlaşılır artık. Vegaferon ishal yaptı monovit kabızlık
Show_must_go_on AsyaNaz başka bir doktora daha danışın isterseniz çünkü çevremdeki herkes bunu kullandı ve kullanıyo bende dahil çok memnunuz bir problem yaşamadık
Sedaizm AsyaNaz 2 aylıktı d vitaminine başladığımızda ocean 400 kullandık 1 yaşından sonra 600 e başladık 17 aylık hala kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım.ocean demir damlasını da 1 yaşına kadar kullandım sonrasında doktor gerekli görmedi siz doktorunuzu dinleyin bence 17 sene eczanede çalıştım hiç böyle bir şey duymadım zaten bu damla bebekler için
Bebikobilge AsyaNaz ocean d3 ve ocean microfer demir ilaci veriyorum yan etki görmedim aksine inşallah ise yarıyordur
Sebnem9 AsyaNaz bebeklerin günlük ihtiyacı 400 ünitedir yani tam. Fazla değil. Eczacı sallamış biraz.