Asl-smom Merhaba bebeğim 1 ay 16 günlük uykusuzluktan bayılacak ama uyumuyo gözleri kapanıyo tekrar açıyo baygın resmen gözleri ağlaması yok ateşi yok ama resmen yorgun gibi ıkınıyo mesela ama ıkınamıyo mecali yok gibi sanki sizce neden olur
2021_asel Asl-smom Ya gazı vardır ya da sıcaktan uyumuyordur tabı karnı aç değilse cnm. Benkm kızım sıcakta uyumuyor
Siruis Asl-smom gazı vardır yada atak haftasında olabilirsiniz atak haftaların da çocuklar uyumaz genel de benimde bebeğim o aylarda saat Sabah 5 e kadar hiç uyumadan duruyodu
Sinoom Asl-smom ağrısı olsa durmaz yada sıkıntısı olsa , bebeğimden biliyorum normalde her zaman sakin ama kakasını yapamasın yada aç olsun ağlar hiç durmaz , bazı bebekler de oluyor uyumamazlık korkacak bişey değil gibi 💙
Asl-smom 2021_asel ağlamıyo huysuzluğu yok çok çok sakin hatta dediğim gibi yorgun gibi normaldir demi
Siruis Asl-smom benimkide hiç ağlamıyordu sabah 5 e kadar bekletiyodu beni atak haftasindadir büyük ihtimalle
Asl-smom Siruis inşallah ya resmen üzgün üzgün bakıyo gibi geliyo içim gidiyo bi ağrısı sızısı olsa ağlardı sanırım değil mi
Siruis Asl-smom eğer gündüz çok uyuyorsa belki gece ve gündüzü de karıştırmış olabilir am eğer dediğiniz gibi akşam çok uykusu olup uyumuyo diyorsanız emzikle uyutmayi deneyin bide beyaz gürültü açın ben öyle uyutmustum
Sakileyt Asl-smom gaz olabilir yüksek ihtimal masaj yapın ılık suya göğsünden aşağıya sokun bekletin rahatlar doktor gaz damlası yazsın soylersiniz
Denizanasi92 Asl-smom gaz yapmaya çalışıyordur veya kaka. Bizim de önceden sabaha kadar öyle uyurdu şimdi uyumuyor uyanıp ıkınıyor 😃😃😃