Miko Bugün aksam uzeri annem 1.5 aylik oglumun uyurken yanındaydı bi anda kusmaya baslamis ve tikanmis nefes alamamis bende dustaydim o sirada.. bi ses geldi beni cagirdi annem sakin bi tonla ama yinede annelikniste o halde cikip bakayim dedim bi baktim mosmor hemen heimlich manevrası yaptim nefesi geldi ama tükürüğünü toparlayamadi.. esimle annem hemen acile gittiler hastane yakindi.. ben arkalarindan geldim hemen doktor bakti herseyine iyi dedi biraz bekleyin oyle gondereyim derken aradan 5 dk gecti gecmedi esimin kucaginda yine nefesi gitti hemen mudahale ettiler.. doktor gondermedi eve gece bi izleyelim dedi.. simdi hastanedeyiz yavrum cok agladi.. genizini falan temizlediler sekresyon fazla dediler.. simdi serum takili bekliyoruz.. basina gelen var mi boyle nasil atlattiniz 😔dua edin nolur..
Balkizlarim Miko Allah tez zamanda şifa versin inşallah 200 ya şafi hemen okuyorum bebeğine ismi ne 🌻🌻🌻
Balkizlarim Miko okudum canım sizdende Allah razı olsun canım Allah evlatlarımızın bahtları açık ve güzel eylesin inşallah rabbim size bağışlasın 💐💐
ebruneco1108 Miko Allahim en kisa zamanda bütün sagligina kavustursun inshAllah🤲🏻 InshAllah kötü bisey yoktur❤️
Guney2022 Miko ahhh çok üzüldüm 😞Çok zor olmuştur bunu yaşamak. Çok geçmiş olsun minik kuzuya. Tez zamanda toparlanır, sağlığına kavuşur inşallah. Yüreğinizi ferah tutun, bebeğinize sarılın. Acil şifalar dilerim.
Bulutirem Miko biz yaşadık aynı şeyi defalarca hemde en son çok kötü olmuştu yoğun bakım vs inek sütü alerjisi çıktı ileri derece 13 aylık hala devam ediyor 😔
Ahsenerva Çok gecmıs olsun 28 gunluk benegım kusmugunda boguluyorduu oyle. Bir sabah bir kustu burnundan geldı nefes alamadı hastanede mosmor oldu aklımdan hıc cıkmıyo o anlar 1 gece cocuk yogun bakımda yattık duzeldı cok sukur canım merak etme tedbır amaclı tutuyorlar allah kımseye yasatmasın
Miko Ahsenerva Rabbim yasatmasin boyle bir durumu kimseye cok teşekkür ederim size de gelmis geçmiş olsun