MyDarlingSon Bebeğim 2,5 aylık o yüzden raid falan kullanamıyoruz anne yanı beşiğimizde cibinlik var kullansam sorun olurmu nefes alışini engellemez dimi ?
Egelim MyDarlingSon Prize takılan kovuculardan kullanabilirsiniz bir de Raid değil ama içeriği temiz olan sinek kovucular var, siveno kullanıyorum oğluma çokta memnunum, doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz, bir zararı olacağını düşünmüyorum.
Gokyuzumm MyDarlingSon Prize takılan koruyucularsan kullanıyoruz yazlıkta bide incia nin doğal icerikli bı losyonu var onu kullanmaya başladım. 👍🏻
Egelim MyDarlingSon Neden önermedi ki? İçeriğinde kimyasal olmadıktan sonra bir zararı olmaz. Neticede şampuan da kullanıyoruz, nemlendirici de losyon da. Aşırı bir sivrisinek durumu varsa başka doktora danışıp kullanın derim.
MyDarlingSon Egelim Bilmiyorum mi 6 aya kadar pek önermiyorum dedi bende irdelemedim 😊 oeki bu cibinlik nefes aldırır dimi evham yapıyorum halbuki tül yani
Egelim MyDarlingSon Hava aldıktan sonra bir sıkıntı olmaz evham yapmayın ☺️ Rabbim korusun bebeğinizi 🌸
Mihrimahim16 Bugün odaları tek tek ilaçladım 🤭 kurtulmuşuzdur inşallah bizde sivri yok Kara sinek var 😔
Gamzesude35_ Ben kullanıyorum nefes almama olayı olacağını sanmıyorum üç dört gündür kullanıyorum sivrilerden baska türlü korumam imkansız gibi