Zeynossunannisi 3 ay 23 gunluk kızım kesin annem derdimi anlayamiyor bana kilo aldırmakla kafayı bozdu kadın diye post açardı kesin🤣
DemetF Zeynossunannisi annem beni hic kucağından indirmemesi icin ne yapmaliyim diye soru sorardi galiba 😂
Tubiii31 Zeynossunannisi 8 aylık kızım annem sürekli ağzıma zorla birşey depiştirmeye çalışıyor . derdi
Busra2013 Zeynossunannisi benımkıde 3 ay 19 gunluk annemın benı kucagına almasını ıstıyorum ama sureklı uyutuyor napmam lazım derdı hahahah
Sebusebu Zeynossunannisi 5 bucuk aylık kızım kesin annem sürekli ağzıma tuhaf tuhaf şeyler sokuyor derdi 😂 ( tadımlara başladık )
GSevilay65 Sebusebu aynen ya ek gıdaya gecince söylenmeye başladı her ne verirsem sanki bana bisiler anlatmaya calisio hanımefendi 5 ay 21 günlük 🧿 kızım
Deletedmom_58 Zeynossunannisi benim ki de tutturmuş beni desteksiz uyutmaya istemiyorum arkadaş zorla mı burnuna dokunarak emerek uyumak istiyorum vazgeçmeyecem diye açardı 😅😅
Deletedmom0099 Zeynossunannisi annem düz duvara tırmanmama, camlara çıkmama, ocaktaki yemeğe ellememe, sokakta elini bırakmama izin vermiyor derdi kesin 😂
Gl_01 Zeynossunannisi 9 buçuk aylık kızım her şeyi ellemek parmaklamak ağzıma almak istiyorum annem izin vermiyor sizin anneleriniz de böyle mi diye post açardı 😁