purpleblue 2,5 aylık kızım dünden beri uyumuyo. Kucağımda uyuyo yatağına koyunca uyanıyo. Gün içinde parça parça 15 er dk falan kucakta yatakta uyuyo ama derin uykuya dalmıyo. Bu tarz sorun yaşayan ve aşan oldu mu?
Songl_selim purpleblue yalniz degilsin bizimde uyku sorunumuz var demek ki atak donemindeler anlamadim benim oglum dogdugundan beri huysuz uyku skntimiz var
Miranim_55 purpleblue sanki benim cocugumdan bahsediyorsun benimkide 2 aylık aynı durumdayım bi care bulamadım kollarımı hisetmiyorum artık
Laydaren purpleblue eveet, geçen gün kendim başlık açmıştım. Uyutamıyorum diye. Çevredeki uyaranları izledim. Bebeğimin en çok dikkatini çeken şeyleri. O şeyleri uyku saati ortadan kaldırdım.
purpleblue Songl_selim benim kızım da kolik bebek, doğduğundan beri gaz ve uyku sorunu var ama böyle gün içinde bu kadar uyumadığı olmuyodu. Genelde akşam üzeri başlıyodu uyku sorunu
purpleblue Miranim_55 ben de kollarımı hissetmiyorum. Kucağımda mışıl mışıl uyurken yatağa sırtı değdiği an ağlamaya başlıyo
Songl_selim purpleblue youtubeda videolari var bende onlari izleyerek yaptim sizde ordan bakabilirsiniz eczaneden serum bide şırınga alıyorsunuz sonrasi izleyin burdan anlatması uzun olur 😊 geceleri gaz masajida yapiyorum rahatlasin diye oyle anca uyuyor bide beyaz gurultu aciyorum
Gizemgt59 purpleblue inanın 3 aylık olana kadar gece gündüz kucağımda uyudu. İnatla yatağına yatırdım uyuşabildiniz kadar uyudu sonra yine kucağa. Bıkmayın koyun yatağına uyanınca alın sevin yine yatırın alışacak elbet geçecek bu günler merak etmeyin