Bebiss123 Merhaba güzel anneler Sünnet olduktan kaç gün sonra çocuklar dönerek uyuya bilir oğlum dün sünnet oldu ve çok fena dönerek uyuyor bu yüzden gece hiç uyuyamadim hep dönemk istedi ağladı tedbirli olmak için ne zaman dônerek uyuya bilir
AhmetEymenEnes Bebiss123 gecmiş olsun benim oglumda persembe gunü sünnnet oldu 3 ay 23 günlük biraz acik yazicam kusura bakmayın az önce altını degistirdigimde testislerinde morluk vardi sizin oglumuzdada varmi acaba bide pipisinin alt tarafı şiş normalmidir
Krnkrc 40 günlüktü oğlum sünnet olduğunda ama doktor dönmesinde hic bir sıkıntı olmayacağını söylemişti cünkü bez koruyordu yani üzerine de yatsa bi problem yaratmaz korkmayın
Bebiss123 Krnkrc doktor bize dönmesin dedi kanma riski için ama ne kadar süre söylemedi sormak aklımıza gelmedi o telaseyle 😮💨
Bebiss123 AhmetEymenEnes merhaba yok sadece pipisinin başı sanki kan var gibi kip kirmizi onun dışında birşey yok
eshyldrm AhmetEymenEnes merhaba, bende geçen gün oğlumu sünnet ettirdim aynı durum söz konusu oldu morluk mevcut sonrasında ne yaptınız acaba?
Ugurluyolum Karton bardak koyabilirsiniz Bu dönme işini düşünerek erkenden sünnet yaptırdım tedirgin oluyor insan yahu
Bebiss123 Ugurluyolum aynen geceleri çok ağlıyor bu gecede aşırı ağladı dönemk istiyor dönemeyince ağlıyor
Ebruadiguzel Bizim doktorumuz 10 gün travmadan koruyun demişti ben korkudan kucağıma alıp gazını bile çıkaramamıştım canı acıyacak diye