Busrabsr Kizlar bu zamana kdr hic olmadi 6 bucuk aylik 34 gundur hastalandigin dan beri bingildak cokmemiz var kan verdik sivi alimina baktik iyi cikti bi cokuyor bi duzeliyor anlamadim suda veriyorum gun icinde
Melekce Busrabsr benim bebeğimde de öyle hissediyorum ama doktor kontrolünde bakıyor bır sorun görse söylerdi bugün sağlık ocağında ki hemşireye de sordum çökmüş gibi geliyor dedim oda hayır normal dedi 9ay 15 günlüguz bizde
Ayso5 Busrabsr bizde aynı aydayiz son 2 gündür bana da biyle geldi hemşireye gittim sağlık ocağına,normal dedi genel de sabahları oluyor gün içinde düzeliyor. Siz de durumlar nedir ya da bi bilgiye ulaştınız mi
bebetom08 Bizimkininde aynı epeydir var dikkatimi çekiyo normal değil gibi sanki dokunamıyorum..ama her kontrolde bakılıyo bi sıkıntı olsaydı anlardı diye düşünüyorum
Drn05 bebetom08 13 aylık kızım hala geniş bıngıldağı dediğiniz gibi içim gidiyor dokunmak istemiyorum artık bu aya kadar düzenli olarak hep kontrole gittim doktor bir sakınca görmüyor 18-24 aya kadar normal diyor
Busrabsr Melekce bizede oyle dedi doktor ama bildigin cojmus yani daha once hic yoktu ama normal diyor
bebetom08 Busrabsr bilemiyorum ama neden şimdiye kadar bu kadar açıklık olmadıda şimdi oluyo(6+18 günlük) bu derece..eşime bile dokundurdum oda farketti ve hareketine göre çöküp normale dönüyo
Melekce Busrabsr sanki kafa tassi eline değişiyormuş gibi geliyor banada bı tuhaf hissediyorum dokununca bende
Busrabsr bebetom08 ayyyy yeminle ayni bizimkide oyle hareketine gore degisiyor bi cokuyor oturunca bi uzaninca sertlesiyor