Safiye0114 Arkadaşlar bebegım 3 aylık calısıyorum gunde 2 kere sagım yapabilme sansım vr normalde iki gogsumden 120-150 arası gelirdi artık o bile gelmiyor 60 90 arası gelıyor ne ypmlıyım bebegım de kucuk anne sutu onemlı nasıl artırabilirim?
Dygnr Safiye0114 solgar brewer’s yeast with vitamin b12 kullanabilirsiniz erken doğum yaptım sütüm yok denecek kadar azdı kadın doğum doktorun önerdi onun sayesinde şuan sütüm arttı günde 3 kere 2 adet yutuyorum
Safiye0114 Atatemel bestlak damlayı kullanıyorum suda ıcıyorum gunluk 1 bucuk 2 ltre arası ama bnamısın demıyor insallah artar sutum tekrardan🙏
Safiye0114 Dygnr cok tesekkur ederım bn sut artırıcı damla ve caylardan kullanıyorum hepsı beraber sıkıntı yaratmaz ınsallah sadece vitamını mı kullnıyosunuz
Dygnr Safiye0114 ilk başlarda bu vitamin, multimalt, ibrahim saraçoğlu süt arttırıcı incir kürü, bestlak, boza hepsini içiyordum sütüm arttı çok şükür şuan sadece bu vitaminle devam ediyorum ben bi çok şeyi birlikte kullandım bişey olmadı
Safiye0114 Dygnr merhaba canım bn dedıgın vıtamını aldm ama doktora danısmadan kullandım internette doktorunuza danısın yazıyor sıkıntı olmaz. Demı ya dedıgın ayarda kullandım bugun doktorun numarasıda yok sıkıntı yasamam demı
Dygnr Safiye0114 ben o şekilde kullanıyorum doğum yaptığımdan beri doktorum öyle demişti istersen sen günde 3kere 1er adet kullan doktoruna sorana kadar