Zynpfirat Kızlar biliyorum erken aama yine sorayım dedim 4 ay 20 günlük bebeğim yüzüstü dönüp geri geri sürünerek zorla da olsa geriye doğru geliyor yavaş yavaş sizce emeklemek için mi çabalıyor yoksa ile yapması normal birsey mi
Banu43 Zynpfirat bizimkide oyleydi geri geri gidiyordu sonra rmeklemeye basladi durmuyor darisi sizin cocugunuza 😉🙋♀️
linaninannesiiii Zynpfirat merhaba canım Benim kızımda 5 aylıkken başladı yerde sürünmeye ben erken emekler diyordum 9 aylık daha yeni emekliyor
DemetF Zynpfirat evet cnm emeklemeye geri geri giderek baslarlar erken yapmaya baslamis erken emekleyip yuruyebilir surekli tesvik edin siz bebeginizi
Sedaf Zynpfirat 4 ay 13 günlükte benim oğlum. Yüzüstü durmayı hiç sevmiyordu. Emzirme yastığıyla yüzüstü durmaya alıştırdım. Şimdi Emzirme yastığı olmadan koyunca olduğu yerde 360 derece dönüyor soldan soldan. 😍 Çok hoşuma gidiyor.
Zynpfirat Banu43 Öyle mi bem erken diye düşündüm inşallah emekler ya erken den.yazik uzan uzan totosu agrimistir artik.tesekkur ederim Sağlıklı büyüsün bebisiniz 🤗
Zynpfirat linaninannesiiii merhaba bende bı heyecana kabildim umarım o kadar uzun sürmez reflusu var ne kadar erken emekleyip oturursa onun için en iyisi.tesekkur ederim cevapladiginiz için.🤗
Zynpfirat Sedaf yüzüstü sevmiyordu sevmeye başladı ama sağ sol çok yapmıyor Geri geri geliyor zorlayarak.hayirlisi olsun.onlar geçen tüm anlar çok kıymetli allah sağlık versin hepsine .🤗 teşekkür ederim cvp icin