Merhaba kızlar bebeğim şu an 8 buçuk aylık bir ay erken doğdu ve gazlı bi bebekti bi sağlık problemi yok çok şükür 40 ı çıktığından beri öyle bir ağlıyordu ki sanki canı acımış bişey olmuş gibi ilk 4 ay gazdan dedik sabrettik ama tabi sonra devam etti uyanıkken vaktini hep ağlamakla geçirirdi 6-7 aylık olup oturunca bişeyler oynayınca geçer dedik azaldı ama yok yok yok geçmiyor uyanıkken yarım saat neşeli olsa yarım saat ağlayası geliyor hiç bişeyden memnun olmuyor neşeliylen bi anda çığlık çığlığa ağlıyor biyere gittiğimde niye ağlıyor diyorlar ihtiyaçlarını karşıladıysam bi sebebi yok diyorum susturmak da çok zor oluyor çevremde ağlayan çocuklu diye adımız çıktı apartmandakiler komşularım görünce niye çok ağlıyor diyorlar sanki çocuğa bakmıyormuşum ihmal ediyormuşum gibi bi tablo oluşuyor herşeyi yapıyorum ama yine ağlıyor bu şekilde bebeğini büyüten var mı ne zaman geçer gerçekten çok yoruldum psikolojim bozuldu artık ağlayacak diye diken üstündeyim hep ağlamasın mutlu olsun istiyorum