KumsalNesra Selam herkese🖐🏻Bikaç gündür kızım uykuya dalıyor kımıl kımıl bi o yana bi bu yana hareket ediyor,hani biz yatarken doğru şekli alana kadar döneriz ya onun gibi,ağlamaya başlıyo sonra da ..büyüme atağı geçirirken kemik ağrıması olur mu bebeklerde
Fatmaasel KumsalNesra atak haftası var duymuşsunuzdur o dönemlerde büyüme hormonu çalıştığı için bebekler rahatsız hissedebiliyor istahsiz olabiliyorlar uyumak istemiyolar ve huysuz oluyolar genelde ama sakın geçiren de var benim kiizm normal gecirir mesela ama ablamın oğlu var ne gecesi belli ne gündüzü desem yalan olmaz.bellki sizin dış ağrısı da olabilir kaç aylık
KumsalNesra Fatmaasel bizim de genelde huzursuzlukla geçerdi ama hafif geçerdi,10ay 10günlük,üst dişimiz çıkıyor
Meli KumsalNesra beş yaşlarında falan anneme diyordum bacaklaem ağrıoyor diyodu boyun uzuyor valla ağrı şeklini bile hatırlıyorım 😁😁
[silindi] KumsalNesra bilemiyorum ama ergenlikte boy atarken benim eklemlerim ağrıyordu belki bebeklerin de ağrıyordur geliştikçe keşke dilleri olsa da anlasak dertlerini
mustafam4906 KumsalNesra Ben ilkokuldayken komiklerim ağrırdı doktorda gitmiştik hiç unutmam büyüme ağrısı demişti 😅😅 ama tabi daha küçükken oluyor mu bilmiyorum