Gumusmomy Merhaba annişleer sezaryen sonrası adeti ne zaman oldunuz. Adet olana kadar korundunuz mu acaba? Yoksa hemen korunmaya mı başladınız. Adet olmadan hamile kalınır mı kafamda deli sorular 😂😂
nidas_mom Gumusmomy 50 gün sonra adet oldum. Sezeryan sonrası ilk birlikteliğimizde 40.ım çıktığı gün olmuştu. Adet olmadan kalınabilir diye düşünüyorum sonuçta adet olmayıp korunduğu halde küçücük bebeği varken hamile kalan kadınlar var
Gumusmomy nidas_mom bi kaç arkadaşım adetmolmadan yumurtlama olmaz hamile kalınmaz demişti kafamı karıştırdılar o yüzden merak ettim bende
Neslihan-55 Gumusmomy eşimin arkadaşının eşi adet olmamıştı doğumdan sonra 6 ay düzensiz oluyordu 2 ayda bir 3 ayda bir falan gene gectikti düzensiz demişti meğer hamileymiş 😁 ben sezeryan doğum yaptım 40 çıktıktan sonra ki ay adet olmuştum hemen korundum zaten adet geç olsun erken olsun korunuyoruz
Glsm01 Gumusmomy 6 ay oldu ve henuz adet olmadim spral taktirmk istiyorum ama adet olmadim takmadi esim korunuyor 🙂
Neslihan-55 Gumusmomy düzensizlik olabiliyor ya her bünye farklı korunuyorsaniz korkmayın arkadaşımın çocuğu 7 aylık olacak kız hâlâ daha adet olmadı doktora gitti emzirdigin için düzensizlik olabilir demiş ona
nidas_mom Gumusmomy Çoğu kadın bu konuda çok yanlış bilgilere sahip bence aldırış etmeyin ve direk doktora danışın. Çok detaylı bazı noktalarda kafam karışıyor mesela benim de
Sudeniz Gumusmomy Ben 10 ay sonra olmuştum :| O ay yumurtlama gerceklesip adet olcakken hamile kalmıştır adet olmadan hamile kalanlar :))
Eyllada Gumusmomy adet olunmasa bile korunulmasi gerekiyor hamile kalma olasılığıniz var emziren annelerde prolaktin hormonu yüksek olduğu için adeti baskiliyor süt korur muhabbeti o ama öyle bir durum yok gebelik düşünmüyorsanız kesinlikle korunun
Mervew Gumusmomy regli oluşmuş yumurtanın döllenmediği için vücuttan atılmasıdır. Siz regli olmadan 13 15 gün önce vücudunuz da dollenmeye hazır yumurta vardır. Yani ilk reglinizi olamadan hamile kalabilirsiniz.
Gumusmomy nidas_mom evet kesinlikle ben korunduğumuzu söylediğimde baya şaşırmışlardı adet olmadan cocuk mu olur diye 🤦🏻♀️