Sevdaacan Gulserenn-45 benim kızım 7 aylık 90cc anca içiyor oda çok acıkırsa. Genelde 70-80 cc de kalıyor
Gulserenn-45 Sevdaacan ek gıda neler veriyorsun.. 2 gun evel oğlum rahatsızlandı.. acile götürdük.. ek gıdaya ara ver dedi gaz oluşmuş..Şimdi dinlensin biraz midesi diye mama veriyorum az iciyor normalde 180 içerdi..Ek gıda sadece muz verdim bugün..Siz başka şeyler veriyor musunuz
Sevdaacan Gulserenn-45 sabahları yumurta sarısı labne peynir veriyorum bide yulaf unundan meyveli muhallebi yapıyorum tabi hepsini yemiyor ne kadar yerse. Öğle ikindi arasıda yoğurt veriyorum yada çorba veriyorum. Çok akşam vaktine bırakmıyorum ek gıdayı gaz olmasın gece rahat uyusun diye. Bide muzun içindeki siyahlıkları alıyorum gaz olmaması için
Sarellebebek Gulserenn-45 normalde de gazlı bi bebek miydi ve ek gıda olarak neler ne kadar ölçüde verdiniz
Gulserenn-45 Sarellebebek doğuştan beri gazlı.. conformil dışında bsy tüketince gaz oluyor.normal aptamile geçtik gaz oldu..şeftali,muz,havuç corbasi,patates haşlama, yogurt ,pirinç unundan muhallebi..bunlari verdim..Sabah da yumurta sarisi
Sevdaacan Gulserenn-45 1 tatlı kaşığı yulaf ununu 1 çay bardağı su ile pişiriyorum. Cam rendede bazen elma armut kayısı yada muz ne varsa onu koyuyorum muhallebi ile karıştırıyorum. Bazen içine iki tatlı kaşığı yoğurtta ekliyorum. Bide bebek bisküvisi ekliyorum bir iki tane çok koyu olursa formül mama ile açıyorum biraz. Elma armut bunlar gaz şişkinlik yapar o yüzden çok geç saatlerde verme canım
Sevdaacan Gulserenn-45 bide aptamilin prosyneo mamasını kullanıyorum gaz yapmıyor sindirimi kolay istersen bi sor eczaneye
Sarellebebek Gulserenn-45 doktorum bana 3 gün kuralı uygula dedi kızım mamayı yemiyor ayına göre çok zayıf bunlara başlasam ağır gelir mi acaba tadımlara başladık ama 3 gün kuralını da uygulamak istemiyorum açıkcası
Gulserenn-45 Sarellebebek pirinç ununu dene ama ona da bir çay kaşığını yarısı kaşar şeker atmazsam yemiyor