geceuyumayanne1 11 aylık kızım var son günlerde altını ne zaman açsam elini direk vajina bölgesine götürüp kaşiyor biraz pişik olmuş ondan dolayı kaşintisimi vardır acaba diye düşünüyorum altını bağlatmak istemiyor bundan dolayı sanırım yardımcı olabilirmisiniz
isabel geceuyumayanne1 her alt değişiminde yıkasanız havalanır belki rahatlardı. Sıcak hava da bunaltıyor bezliyken
leopar geceuyumayanne1 bence keşfediyor benim küçükte dokunur Güler 🙏🏻Ağlamıyorsa normal bir dokunmaysa korkmayın ala çekiştiririp canını acıtıyorsa belli kaşınıyordur
Minik_kelebegim geceuyumayanne1 benim kızım da 19 aylık her altını açtığımda dediğiniz gibi elini sürekli oraya atıyor altını bağlatmak istemiyor asla
geceuyumayanne1 leopar dediğiniz gibi sürekli dokunmak istiyor bölgesine keşfediyor da olabilir hiç dusunmemistim biraz pişigide var oda aklına geldi biraz daha gozlemleyim
leopar geceuyumayanne1 Pişik varsa ve olduğu dönemde dokunmaya başladıysa kaşınıyor veya yanıyor diye olabilir ama önceden de yapıyorsa keşfettiği için 🙏🏻
geceuyumayanne1 ikikoalaanasi hiç bı fikrim yok ama böyle devam ederse hafta içi bı doktora goturecem.