Gulra Doktor maflor damla verdi ama bebeğim bugün akşama kadar yapmadı kakasını ama akşam tüm bezi başına kadar doldurmuştu açtığımda da sular içinde yüzüyordu bez çok fazla yapmıştı. Bu ilaç ishal yapar mı ?
Atatemel Gulra maflor ishal önleyici ilaç İshak yapmaz bebeğiniz yapamadığı için birikmiş fazlaca anne sütü mü aliyoe sadece
Miniminnakbebe Gulra probiyotik damla o ishal yapmaması lazım tersine ishale iyi gelir. Bağırsaklarına faydalı diye vermiştir çok geçmiş olsun 🤲
Gulra Atatemel hayır hem anne sütü hem mama alıyor bugün ilk defa anne sütü verdim akşama kadar akşam mama verdim sonra yaptı. Dün yanlışlıkla bebeğime limon tuzlu suyla mama yapmıştık hastanye gittik doktor verdi
Atatemel Gulra içindekileri atsın diye iyice ondan vermiştir ben ilk üç ay oğluma hep kullandım ishal yaşamadim hiç limontozlu şu etkilemiş olabilir
Gulra Atatemel o kadar cok ağladım ki nasıl böyle bir dikkatsizlij yapılabilir diye ama başım o kadar kalabalık ki 2 aydır nefes alamıyorum.
Atatemel Gulra sakin olanilir Allah beterinden korusun daha dikkatli olun bebeğiniz ile özellikle siz kendiniz ilgilenin herşeyi ile